NOVÁ inzercia NEHNUTEĽNOSTI na Slovensku. Inzercia je ZADARMO. DOMY, BYTY, POZEMKY, kancelárie, komerčné objekty na PREDAJ, PRENÁJOM. 

Súkromná inzercia a inzercia od maklérov a realitných kancelárii.

Na inzertnej stránke www.realitne.sk - vie inzerovať realitná kancelária, realitný maklér, developer, správca budov alebo občania - ktorí chcú predať, prenajať svoju nehnuteľnosť.

Máme férové podmienky pre každú realitnú kanceláriu, realitného makléra alebo občanov.

  • Pomôžete nám s rozbehom a štartom na Slovensku ?
  • Podporíte nás svojím inzerátom ?
  • Prípadne máte záujem o spoluprácu ?


Bezplatná inzercia nehnuteľnosti = dom, byt, pozemok, chata, chalupa, sklady, výrobná hala, ale aj reštaurácia, bar, kaviareň a veľa iného môžete u nás ZDARMA  inzerovať a osloviť záujemcov o podobné ponuky.

Pridávanie inzercie je jednoduché, zaberie málo času a rýchlo si viete dať vašu ponuku na našu web stránku.

PRIDAŤ inzerát môžete KLIK na IKONU (  PC a TABLET )



alebo na MOBILE cez ikonu + ktorú nájdete dole na mobile




Ak máte pripomienky, otázku, záujem o inzerciu, reklamu na našom webe, reklamný článok u nás - napíšte  TU CEZ  formulár  alebo email: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.


Tím

REALITNE.sk

 

Prevádzkovateľ webu : ZONEKO media s.r.o., Národná ulica 10, 010 01 Žilina  IČO:48265055, DIČ:2120108474, kontakt: info@realitne .sk
Táto web stránka je chránená autorskými právami. Bez predchádzajúceho súhlasu spoločnosti ZONEKO media s.r.o., nie je povolené z webovej stránky kopírovať, napodobňovať, zverejňovať texty, časti textov, grafické rozloženie, fotografie, logá, dizajn, obrazový materiál a to ako celok alebo časti webu.